Condair RM – resistiva ångbefuktare med låg kapacitet

Condair RM

Denna resistiva ångluftsfuktare finns tillgänglig i modeller med effekt från 2–8 kg/tim. Det är den idealiska lösningen för användningsområden som behöver ångbefuktning med låg kapacitet samt liten storlek men med den effektiva prestandan hos resistiv värmarteknologi.

Bland fördelarna med resistiv uppvärmning finns en ångcylinder som kan rengöras i stället för att bytas ut, möjligheten att använda kran- eller RO-vatten och mer noggrann kontroll av luftfuktigheten än med luftbefuktare med elektrodcylinder.

Minska behovet av service

Med ett intelligent vattenkontrollsystem kan tömningsintervaller programmeras i enlighet med vattenkvaliteten. När vatten med högt mineralinnehåll används kan tömningsintervallerna vara mer frekventa för att minska behovet av service och när vatten med låg mineralinnehåll används kan tiden utökas för att spara vatten och energi.

Bara 470 mm bred, 350 mm hög och 150 mm djup har Condair RM en mycket kompakt storlek. Den kan monteras på väggen eller golvet och stativ och anslutningar för rörledningar på sidan finns som tillbehör.

Funktioner och fördelar

  • Kapacitet från 2 till 8 kg/t. med fullt inställbar uteffekt
  • Mycket kompakt och prisvärd ångbefuktare
  • Kan användas med kran- eller RO-vatten
  • Kontrollpanel med pekskärm och kan kopplas till BMS (Modbus)

Liten och kraftfull

Condair RM har en kompakt storlek men mycket effektiv prestanda med sin resistiva värmeteknologi. Det erbjuder nära kontroll och kräver mycket få förbrukningsdelar.

Få gratis expertråd om Condair RM ångfuktare

Du kanske också är interesserad av ...