30 års sammarbete mellen Seleko och Condair

Condair är världsledande vid produktion av evaporativ kylning och luftbefuktning. Vi har kunder i fler än 70 olika länder runt om i världen. Företag som Danfoss, Novo Nordisk, Ericsson, IKEA, ARoS, Vestas, Arla och Volvo har valt våra system inom avfuktning och luftbefuktning.

Energivänliga lösningar inom evaporativ kylning, befuktning och avfuktning

Condair är experter på befuktning, och exporterar våra lösningar till både små, medelstora verksamheter. Våra ledande varumärken ML System, Defensor, Condair, Draabe samt JS Humidifiers har produkter som styr luftfuktigheten med stor precision och är extremt energi- och miljövänliga, både vad gäller ström- och vattenförbrukning. Condairs produktionsanläggning i Danmark har ett hygien- och ISO-certifierat luftbefuktningssystem (ML System) som täcker hela kedjan – försäljning, produktion, installation och service. Varumärkena Draabe och Condair är godkända för befuktning i hälsomiljö och säkerställer korrekt inomhusklimat.

Långvarigt samarbete mellan Condair och Seleko

Condair har en lång relation med återförsäljaren Seleko AB. Seleko AB säljer Condairs produkter för luftbefuktning och avfuktning i Sverige. Seleko AB marknadsför via ett rikstäckande nät och i sammarbete med Condair, säljer Seleko AB Condairs produkter inom luftfuktighet och avfuktning för ett bättre inomhusklimat.

Läs mer om Condair 


Condair har ett stort utbud av fuktighets-produkter, kanske är du intresserad i ...