Rådgivning om de senaste kylteknikerna

Energioptimering har blivit väldigt populärt, och används mycket för att energioptimera produktioner och göra byggnader mer gröna. Evaporativ kylning är ett nytt kylningskoncept, som ger stora energibesparingar i driftomkostnader för ventilation. Samtidigt blir du av med ett stort antal störningar i produktionsprocesserna, såsom statisk elektricitet , dimbildning, överskottsvärme och torrt- varmt klimat .

Kunskapen om de nyaste teknikerna och korrekt rådgivning innanför kylning och inomhusklimat är den viktigaste faktorn för ett gott sammarbete mellan kunder och rådgivare. Här kan Condair bidraga, så du som rådgivare för den nödvändligaste kunskapen så att du kan ge den bästa rådgivning om möjlighet för kylning till dina kunder.

Gratis seminarier i flera ställen i landet

Condair erbjuder gratis energiseminarium där vi berättar hur man kan uppnå stora besparingar på kylning med hjälp av evaporativ kylning som ett komplement till vanlig ventilation.

Vi visar konkreta kundreferenser och går genom hur våra kyl-lösningar ger stora energibesparingar samt ökar kundernas produktivitet och ger en bättre inomhusmiljö för de anställda. Kom och lär dig mer om hur Facebook, Terma och många andra företag använder evaporativ kylning.

Anmäl dig till ett av våra kostnadsfria seminarier, medan det fortfarande finns lediga platser.

Läs mer om energibesparingar med evaporativ kyla från Condair...