Slappna av och njut av de mycket innovativa ångbadsystemen från Condair

I dag erbjuder många hotell och hälsoklubbar spaanläggningar för sina gästers och medlemmars välbefinnande: En pool, en bastu och allt oftare även ett ångbad eller en ångdusch. Men ångbad återfinns allt oftare i privata hem, och deras fördelar är helt enkelt oöverträffade.

I hemmet kan en ångbastua ta lite mer plats än en dusch, och effekten och specifikationerna för Condairs ångbadsgeneratorer kan anpassas exakt till dina behov. Dessutom tillhandahåller Condair ett helt system av ånggenereringskomponenter som lämpar sig för användning i alla typer av installationer, även i fullskaliga spaanläggningar.

Ångbad och ta en ångdusch

Ett ångbad eller en ångdusch har en positiv effekt på vår hälsa. Den lindrar reumatiska smärtor och spänningar, kan ge omedelbar lindring av andningsproblem, hjälper till att göra huden mjukare och aktiverar immunförsvaret.

Äldre människor tycker ofta att ett ångbad är trevligare än en bastu, medan yngre människor uppskattar fördelarna med ångbadet efter fysisk ansträngning. 

Ånggenerering

Ånggenerering kan startas med en knapptryckning och hytten värms upp. Ångan kan ses och kännas genom att frisk luft cirkulerar i rummet. Det automatiska känsliga styrsystemet justerar temperaturen till det inställda värdet genom att öka eller minska ångproduktionen i enlighet med detta utan att badaren märker det.

Aromatisk stimulering

Effekterna kan förstärkas av aromatiska dofter och färgad belysning. Efter tio till femton minuter i ångbastun känner du dig helt enkelt pånyttfödd.

Få gratis expertråd om ånggeneratorer till ångbad

Du kanske också är intresserad av ...