Condair befuktningssystem bidrar till förbättrad produktivitet av livsmedelsproducenter runt om i världen

Fuktigheten har ett stort inflytande på lagringen av mat. Om luftfuktigheten är för låg kommer luften att dra vätska från den lagrade maten och orsaka en viktminskning på upp till 20% - denna viktminskning kommer att återspeglas i produktens möjliga vinst.

Kondensation i lager kan skada produkterna

I kylrum kan felaktig luftfuktighet orsaka kondens och kan orsaka att produkter skadas eller förorenas. Det innebär att kylskåp måste öka hygienstandarden för att säkra den lagrade maten enligt föreskrifterna.

Hygiencertifierade produkter för avfuktning och befuktning i livsmedelsindustrin

På Condair är vi experter på befuktning, avfuktning och kylning för livsmedelsproducenter och lager. Därför är våra produkter naturligt godkända för livsmedels- och läkemedelsindustrin enligt ISO 22000.

Behöver du kontrollera fuktighet i ditt lager?

Kontakta oss här

Luftfuktighetskontroll i mat och dryck...

Ska vi säkra din mat från viktminskning?

Läs våra kundreferenser inom ett brett spektrum av branscher...