Befuktare – Professionella befuktningslösningar för företag

Befuktare tillför vatten till luften, och du uppnår kontrollerad luftfuktighet, hälsosammare inomhusklimat och ett bättre produktionsförhållanden. Condair har många års erfarenhet av rådgivning samt försäljning av professionella befuktare för bland annat tillverkningsindustrin och kommersiella byggnader. Därför hjälper vi tillverkare av elektronik, förpackningar, medicin samt lager, laboratorier, kyrkor, museer, datacenter och kontorsmiljöer att hantera luftfuktigheten så att luften varken blir för torr eller för fuktig.

Befuktare säkerställer kontrollerad luftfuktighet och stabil drift

Många företag och tillverkningsindustrier är beroende av en viss luftfuktighet för att upprätthålla en stabil drift, undvika variationer i produktionen och säkerställa ett optimalt arbetsklimat. Om luftfuktigheten blir för låg, eller produktionen kräver en specifik och noggrant kontrollerad luftfuktighet, kan det bli nödvändigt att befukta luften med en befuktare. En professionell befuktare kan också hjälpa till att ta bort överskottsvärme i större produktioner och minska statisk elektricitet.

Condair har marknadens bredaste produktsortiment och vi hjälper både företag, konsulter och installatörer att hitta rätt befuktningssystem, samt att utföra nödvändig dimensionering. Vi finns alltid tillgängliga med råd, vägledning och erfarenhet. Vi tillhandahåller även service på ett brett utbud av märken.

Vårt utbud sträcker sig från ångbefuktare, högtrycksbefuktare, evaporativa befuktare, hybridbefuktare och kontorsbefuktareDessutom erbjuder vi både mindre lokala och stora centrala RO-anläggningar för befuktarna för att säkerställa att vattnet som används är hygieniskt och fritt från bakterier och mineraler.Luftbefuktare – stort sortiment...

 

Vattenbehandling...