Luftbefuktare – Professionella befuktningslösningar till företag

Behöver jag en luftbefuktare?

Condair har många års erfarenhet av rådgivning samt försäljning av luftfuktare, styrning av luftfuktigheten till produktioner, kontorsmiljöer, datacenter, lager, kyrkor och museum. Våra luftfuktare styr inomhusklimatet, så att du varken har för torr eller för fuktig luft på din arbetsplats.

Luften är för torr i nästan hälften av arbetstiden och därför har de allra flesta behov för att befukta luften för ett optimalt inomhusklimat. Läs mer och testa om din luft är för torr här. Oavsett om du är en konsult eller installatör så vi har kompetens att hjälpa dig att hitta en luftfuktare som passar dina behov.

Vilken luftbefuktare ska jag välja?

Condair har marknadens bredaste produktsortiment och vi hjälper både företag, konsulter och installatörer att hitta rätt befuktningssystem, samt att utföra nödvändig dimensionering. Vi finns alltid tillgängliga med råd, vägledning och erfarenhet. Vi utför service dygnet runt på ett brett utbud av märken.

Vårt urval sträcker sig från ångbefuktare, högtrycksbefuktare, evaporativa befuktare, hybridbefuktare och kontorsbefuktare.

Se och ladda ner vår produktbroschyr.Luftbefuktare – stort sortiment...

 

Vattenbehandling...