30.11.2021

Condair söker en kundorienterad Innesäljare/reservdelsansvarig

Vi söker en kundorienterad Innesäljare/reservdelsansvarig som kan driva försäljning och fungera som rådgivare åt Condairs kunder och internt i företaget. Tjänsten är en attraktiv möjlighet att bli en del av en internationell koncern som har en bred portfölj av spännande produkter och kunder. 

Condair är en totalleverantör av lösningar för fuktreglering och är även marknadsledande inom området i Europa. Som innesäljare hos Condair kommer du att ha en nyckelfunktion i teamet, då du är en viktig del i säljprocesserna och tar hand om ett antal nödvändiga administrativa uppgifter.


Uppföljning av kunderna och underhåll av kundrelationen
Löpande samordning med alla relevanta intressenter (extern försäljning, serviceavdelning, produktion), så att kunderna upplever en smidig och enhetlig process.

Som innesäljare ger du stöd till och stöttar våra externa säljare med arbetsuppgifter som t.ex. tekniska beräkningar, upprättande av offerter mm. Du ser till att hantera beställningar i Condairs CRM- och ERP-system löpande i nära samarbete med övriga kollegor. Du ansvarar tillsammans med serviceavdelningen för Condairs reservdelsförsäljning.

Du kommer troligen med en bakgrund som innesäljare, reservdelssäljare eller likande (inom rör/ventilation eller tex el.). Du har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Kunskaper i VVS eller likande teknisk kunskap är en fördel. IT-verktyg blir en naturlig del av din vardag och du kommer att få utbildning i SAP, MS CRM och Condairs interna beräkningsprogram.

Ansvarsfull och relationsskapande som trivs med nära kundkontakt
Som person föreställer vi oss att du har ett strukturerat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter vilket gör att du kan driva uppsatta mål. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en stark kommunikationsförmåga som gör att du kan prata med människor på alla nivåer. Du har även en kommersiell förståelse, och förstår vikten av att sätta kunden i centrum.

Condair erbjuder
Som innesäljare hos Condair kommer det att finnas goda möjligheter att se effekten av dina egna insatser då du som en del av teamet hjälper till att optimera säljprocesserna. Condair kännetecknas av en dynamisk och rak kultur, där medarbetarna har ett positivt förhållningssätt för att kunna lösa uppgifter och möta kundernas behov. Alla Condair-anställda brinner oerhört mycket för det de gör, och är bra på att dela med sig av kunskap, förmågor och idéer.

Du kommer att få intern såväl som extern utbildning i våra produkter och system. Vissa av utbildningarna kommer att ske utomlands. Och det finns bra möjligheter att jobba sig vidare till andra arbetsuppgifter i framtiden

Om Condair
Condair är en av världens ledande tillverkare av kommersiella och industriella produkter och system för befuktning, avfuktning och evaporativ kylning. Condair sätter också standarden för energieffektivitet och hygieniska lösningar. Condair Group exporterar till mer än 50 länder över hela världen.

Condair tillhandahåller befuktning och kylning till de största och ledande företagen i världen, inklusive de största datacentren, sjukhusen, produktionsbolagen m.m. Våra lösningar kontrollerar luftfuktigheten med stor precision, och är extremt energi- och miljövänliga i el- och vattenförbrukning. Condair AB ägs av Condair i Schweiz och koncernen har kontor över hela världen.


    Tillbaka till Nyheter 
    Condair på mässa