Beställ en gratis kontroll av ditt inomhusklimat på arbetsplatsen

Vår Health Consultant, Jeanet Berg, besöker företag för att undersöka hur deras inomhusklimat har det och hur det påverkar medarbetarnas prestationer och hälsa i form av sjukfrånvaro.


Många arbetsplatser upplever obehag och problem som orsakas av ett dåligt inomhusklimat. Jag kan hjälpa er att identifiera om luftfuktigheten bör ändras så att de inte skadar de anställdas hälsa. Du är alltid välkommen att kontakta mig och prata om hur vi kan förbättra ert inomhusklimat.

Ett gratis och inget bindande besök av vår inomhusklimat specialist ger dig möjligheten att undersöka dina problem - beror dem på att din arbetsplats inte har optimal fuktighet? Härifrån kan Jeanet komma med lösningar som inte bara har ekonomiska fördelar för företaget i form av minskad frånvaro, men också ett bättre och mer behagligt inomhusklimat för de anställda i det dagliga.

Är du osäker på hur ditt inomhusklimat har det? Ta vårt inomhusklimat-test här på bara två minuter. Du kan också läsa mer om symtom på dåligt inomhusklimat med felaktig luftfuktighet här. 

Jeanet har med sina många års erfarenhet som sjuksköterska alltid fokuserat på människors hälsa. Kontakta Jeanet genom att fylla i kontaktformuläret eller ring oss.

Tillbaka till Nyheter