Din datasäkerhet är viktig för oss.

4. februari 2019

Totalleverantör inom luftfuktighetskontroll öppnar nytt huvudkontor


I dag växer Condair-gruppen ytterligare när Condair AB slår upp portarna till sitt nya huvudkontor i Täby.

  ”Condairs produkter har funnits på den svenska marknaden i många år, så öppningen av det svenska huvudkontoret är ett naturligt steg för att stärka vår marknadsposition och komma närmare våra kunder,” förklarar Johan Höckne på Condair AB.

   ”Med öppnandet av det nya huvudkontoret får vi möjlighet att bli ännu starkare inom våra spetskompetenser: Styrning av luftfuktighet, förbättring av inomhusklimat och energibesparingar med evaporativ kylning. Vårt team arbetar i hela Sverige och support finns tillgänglig dygnet runt.”

   Condair grundades 1948 och har funnits på den svenska marknaden i mer än 40 år. Vi är världsledande inom styrning av luftfuktighet med expertis att leverera lösningar inom avfuktning, befuktning, evaporativ kylning och inomhusklimat, till kunder inom till exempel produktion, datacenter, kontor, sjukhus och muséer. Johan ser fram emot att få sätta igång med de nya uppgifterna:

   ”Jag ser fram emot att möta nya och gamla relationer från ventilationsbranschen, som jag arbetat i under 19 år. Vårt team finns här med expertis, praktisk erfarenhet och kunskapen om de senaste produkterna. Condair har under många år specialiserat sig på att hjälpa kunder med att kontrollera luftfuktigheten och vi kan erbjuda de bästa lösningarna på marknaden. Vi har till exempel de enda hygiensäkrade luftbefuktarna i vårt sortiment och vi kan hjälpa produktioner att bli av med överskottsvärme med billig kylning,”

   Johan Höckne, Technical Sales Manager, Condair AB

      

   Condairs lösningar styr luftfuktigheten med stor precision och är ytterst energi- och miljövänliga vad gäller el- och vattenförbrukning. Vi erbjuder hygiencertifierade produkter till bland annat sjukvården och livsmedelsindustrin. Condair levererar befuktning och kylning till de största och ledande företagen i världen, till exempel Danfoss, Tetra Pak, Arctic Paper, Pfizer, Siemens, Ericsson, IKEA, Stora Enso och Arla Foods. Vi har levererat kylning och luftbefuktning till Facebooks datacenter i Luleå, och sänker temperaturen med 10 grader på böneplatsen i Medina i Saudi-Arabien med världens största utomhusbaserade aircondition-anläggning.

   Mer nyheter