15.01.2016

Sales Manager Sverige

Ta chansen att vidareutveckla Condairs närvaro på den svenska marknaden!

Rollen som Sales Manager Sweden är en absolut nyckelroll och bolagets framgång på den svenska marknaden ligger bokstavligt talat i dina händer. Du, som företagets representant i Sverige, kommer att ansvara för Condairs verksamhet i Sverige; ända upp till Facebooks anläggning i Luleå. Som Sales Manager fokuserar du primärt på att sälja luftbefuktningssystem till slutanvändare (Condair märken: ML System och DRAABE) inom området ”evaporativ kylning”. Du arbetar främst gentemot elektronik-, plast- och liknande högteknologiska industrier. Du rapporterar till Condairs chef för Nordeuropa, placerad i Danmark.

Du kan räkna med långtgående stöd från kontoret i Ry utanför Århus i Danmark, men rollen ställer likväl stora krav på egen initiativförmåga och vilja att lyckas. Du kommer, åtminstone inledningsvis, att utgå från ditt hem och förväntas vara flexibel vad gäller resor inom Sverige. Placeringsort är flexibel men det är en fördel om du bor i eller på pendlingsavstånd till Göteborg.

Rollen är bred och innebär såväl att underhålla befintliga kunder som att bearbeta nya. I nära samarbete med användare, konsulter och distributörer ansvarar du för att utveckla Condairs närvaro i Sverige och bidrar aktivt till att verksamheten växer genom allt från storkunder till myndigheter och miljöorganisationer. Du är aktiv i olika forum där energi och klimat står i fokus och är uppdaterad på allt från teknisk produktutveckling till branschtrenderna i stort.

Denna roll är inte för vem som helst och vi ställer höga krav på förmåga att bygga trovärdighet, agera självständigt och gillar utmaningar. Kanske är du säljare idag och trivs med att sälja tekniska produkter, eller utbildad ingenjör/har teknisk bakgrund och vill arbeta med sälj. Kanske är du i början av din karriär och detta är din hittills mest spännande utmaning.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som med stor kunnighet och professionalism kommer hämta hem affärer genom att bygga relationer och ha hög närvaro hos kund. Du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet från området är meriterande. Du behärskar svenska på modersmålsnivå och din engelska håller en hög nivå.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att få vara med och vidareutveckla Condair i Sverige. Din insats kommer att bli direkt avgörande för hur framgångsrik den svenska satsningen blir och detta är en sällsynt chans att få sätta ett avtryck på den svenska marknaden.

Tror du att du har vad som krävs?
Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.
Sök tjänsten så snart som möjligt, intervjuer sker löpande, eller senast den 31 januari via denna länk, ref.nr. SE-09971. Har du frågor så är du varmt välkommen att kontakta Moa Wennlöf på Mercuri Urval, tel 0709-14 55 80.

Tillbaka till Nyheter