Erfarenhet i luftfuktare från Seleko AB och Processbefuktning AB

Vår tekniska erfarenhet av luftfuktare är din styrka

Johan Höckne bred erfarenhet från Seleko AB

Möt Patrik, Teknisk Säljchef

Vårt team finns här med expertis, praktisk erfarenhet och kunskap om de senaste produkterna
Conny Andersson teknisk erfarenhet från Seleko AB och Processbefuktning AB

Möt Conny, Teknisk Försäljning och Service

Vårt team arbetar i hela Sverige och support finns tillgänglig dygnet runt.


Bred erfarenhet från befuktningsbranschen

Patrik Tjälldén är teknisk säljchef på Condair AB och har många års erfarenhet inom HVAC, befuktning och avfuktning.

Patriks huvuduppgift som teknisk försäljningschef är att hjälpa ingenjörer, slutanvändare, konsulter och entreprenörer med design, beräkningar och systemlösningar och teknik-träffar.

Patriks mångåriga erfarenhet inom ventilation, evaporativ kyla och fukthantering gör honom till en värdefull partner för teknikkonsulter, installatörer och andra som ansvarar för luftkvaliteten i företag.Hög teknisk kompetens och utbildad VVS-installatör


Conny Andersson arbetar med teknisk försäljning och service på Condair AB, och han är även ett välkänt ansikte i befuktningsbranschen.

Conny har bred erfarenhet på området med sina nästan 6 år på branschen, där han har arbetade med teknisk projektering och som tekniker. Conny har många års erfarenhet inom VVS- och befuktningsbranschen och har arbetat med alla typer av befuktningssystem i alla slags miljöer.

Conny är utbildad VVS-installatör och är med sin breda kunskap och goda kundkontakt redo att ge råd och utföra service på alla befuktningsanläggningar.


Condair AB - En del av en stark familj

Vårt svenska team är en del av Condair-gruppen, och det betyder att vi delar kompetens och erfarenhet över landsgränserna. Vi arbetar tätt tillsammans med det danska teamet, som under många år haft ett nära samarbete med svenska företag, som distribuerat Condairs produkter på den svenska marknaden, liksom Condair själva har sålt till svenska kunder.

Condair AB grundades 2019, men har funnits på den svenska marknaden i många år. Det har både varit genom försäljning från Condair i Danmark och via flera agenter, som har hanterat olika delar av försäljningen i Sverige. Läs mer om hur Condair AB skapades för att stärka närvaron i Sverige.

Condair AB kontrollerar luftfuktigheten i alla industrier...