Erfarenhet i luftfuktare från Seleko AB och Processbefuktning AB

Vår tekniska erfarenhet av luftfuktare är din styrka

Johan Höckne bred erfarenhet från Seleko AB

Möt Johan, Teknisk Säljchef

Vårt team finns här med expertis, praktisk erfarenhet och kunskap om de senaste produkterna
Conny Andersson teknisk erfarenhet från Seleko AB och Processbefuktning AB

Möt Conny, Teknisk Försäljning och Service

Vårt team arbetar i hela Sverige och support finns tillgänglig dygnet runt.


Bred erfarenhet från befuktningsbranschen

Johan Höckne är teknisk säljchef på Condair AB och har många års erfarenhet inom HVAC, befuktning och avfuktning.

Johans HVAC karriär startade 2001. Det första året arbetade han med teknisk support och gick sedan vidare som servicetekniker. Sedan 2007 arbetade han med teknisk projektering, och han har stor och gedigen erfarenhet av befuktnings- och avfuktningssystem och evaporativ kyla från sina nästan 17 år på branschen.

Johan arbetade som tekniker på Riksantikvarieämbetet i ett 1,5 år med tekniskt ansvar för statliga museers arkiv, innan han fick möjligheten att bli Sverigechef för Condair AB.

Johans många år av erfarenhet inom ventilation, evaporativ kylning och luftfuktighetskontroll gör honom till en värdefull partner för rådgivande ingenjörer, installatörer och andra med ansvar för luftkvaliteten på företag. 

Hög teknisk kompetens och utbildad VVS-installatör

Conny Andersson arbetar med teknisk försäljning och service på Condair AB, och han är även ett välkänt ansikte i befuktningsbranschen.

Conny har bred erfarenhet på området med sina nästan 6 år på branschen, där han har arbetade med teknisk projektering och som tekniker. Conny har många års erfarenhet inom VVS- och befuktningsbranschen och har arbetat med alla typer av befuktningssystem i alla slags miljöer.

Conny är utbildad VVS-installatör och är med sin breda kunskap och goda kundkontakt redo att ge råd och utföra service på alla befuktningsanläggningar.


Condair AB - En del av en stark familj

Vårt svenska team är en del av Condair-gruppen, och det betyder att vi delar kompetens och erfarenhet över landsgränserna. Vi arbetar tätt tillsammans med det danska teamet, som under många år haft ett nära samarbete med svenska företag, som distribuerat Condairs produkter på den svenska marknaden, liksom Condair själva har sålt till svenska kunder.

Condair AB grundades 2019, men har funnits på den svenska marknaden i många år. Det har både varit genom försäljning från Condair i Danmark och via flera agenter, som har hanterat olika delar av försäljningen i Sverige. Läs mer om hur Condair AB skapades för att stärka närvaron i Sverige.

Condair öppnar nytt huvudkontor i Sverige.

Condair öppnar nytt huvudkontor i Sverige

Condair AB kontrollerar luftfuktigheten i alla industrier...