Condair EL elektrod ångbefuktare med elektroduppvärmning

Condair EL elektrod ångbefuktare med elektroduppvärmning ger pålitlig ångbefuktning och är enkel att installera, använda och serva.

Ångcylindrarna i Condair EL elektrod ångbefuktare räcker upp till tre gånger längre än liknande modeller tack vare den avancerade hanteringen av vattenkvaliteten. Vattnets mineralinnehåll övervakas och hanteras noga. Vatten med högt mineralinnehåll töms ut och nytt vatten fylls på endast vid behov, vilket minimerar kalkavlagringarna och minskar energiåtgången vid uppvärmning av det nya vattnet.

Stabil ångluftbefuktare med fläktenhet

Denna ångbefuktare med elektroduppvärmning ger direkt befuktning i rummet. Den toppmonterade fläktenheten kan ge upp till 45 kg ånga i timmen, vilket gör den idealisk för användning i rum som laboratorier, träningslokaler och produktionsområden.

Ångfuktaren ger minimal driftstopp

Vid behov av service gör konstruktionen av Condair EL det enkelt att tömma, ta bort och ersätta de utbytbara ångcylindrarna så att avbrotten minimeras. Rengöringsbara cylindrar finns också tillgängliga.

En avancerad kontrollpanel med pekskärm gör det enkelt att använda enheten, samtidigt som du får tillgång till detaljerade diagnostiska rapporter. En USB-anslutning gör det möjligt att överföra användningsdata till Excel och underlättar uppdatering av luftfuktarens programvara.

Funktioner och fördelar

  • Tillförlitliga ångbefuktare som är enkla att installera, använda och underhålla

  • Ångcylindrarna håller länge tack vare innovativ hantering av vattnets mineralinnehåll

  • Avancerad pekskärmsstyrning för enkel användning och detaljerad rapportering

  • Behändig och snabb service tack vare utbytbara cylindrar

  • BMS-anslutning som standard

  • Använder vanligt ledningsvatten

Behöver du hjälp med att välja rätt befuktare för ditt projekt?

Ångbefuktare, höjtrycksbefuktare och andra luftfuktare...