Ekonomisk gasdriven ångbefuktare

Condair GS 

                 

Ekonomisk luftfuktare med låga driftskostnader

Condair GS ger ångbefuktning med hög kapacitet och låga driftskostnader. Den ekonomiska gasanvändningen gör denna befuktare cirka 60 % billigare i drift jämfört med motsvarande elektriska ångbefuktare. Detta innebär snabb återbetalning vid utbyte av elektrisk ånga, särskilt för system med hög kapacitet. 

Condair GS med innovativ teknik ger exakt fuktreglering

Den gasdrivna befuktaren använder en 360° brännarteknik som ger en hög termisk effektivitet på över 90 %. Detta ger snabbare respons på befuktningskraven, mer noggrann fuktkontroll och minimal gasförbrukning.

En luftfuktare med låga underhållbehov och säker drift

Condair GS är konstruerad med stora platta värmeväxlare som avkalkas under drift, vilket bidrar till att minska underhållsbehovet och säkerställer effektiv värmeöverföring.

Luftfuktaren har inbyggd felsökningsfunktion säkerställa låga kostnader tjänsten

Befuktaren kan anslutas till en BMS-anläggning eller styras via kontrollpanelen och den bakgrundsbelysta LCD-skärmen. Den har en kontinuerlig självdiagnosticeringsfunktion med självkorrigering och felsäkring. En felindikeringsfunktion på skärmen hjälper användaren genom de korrigerande åtgärderna, vilket minskar kostnaderna för assistans från tekniker.

Hög kvalitet, avancerade säkerhetsfunktioner, användarvänlig utformning och en lång rad flexibla alternativ gör Condair GS till det bästa valet inom gasdriven befuktning.

Funktioner och fördelar

  • 60 % lägre energikostnader än vid elektrisk ångbefuktning

  • Stor ångkapacitet

  • Kan användas med dricksvatten, avmineraliserat vatten eller mjukt vatten

  • Ytterst effektiv 360° gasbrännare (90 % effektivitet)
  • Certifierad av British Gas

Behöver du hjälp med att välja rätt befuktare för ditt projekt?

Ångbefuktare, höjtrycksbefuktare och andra luftfuktare...