Mobil luftfuktare perfekt för användning på kontor 

Defensor PH15 – Lågenergi luftfuktare för kontor, museer och gallerier

Defensor PH15 kontorsbefuktare kan ge upp till 1,7 liter fukt i timmen i ett rum med endast 72 W ström. Den passar perfekt för användning på kontor, museer, gallerier eller andra utrymmen på upp till 580 m³. 

Befuktning genom vattenreservoar

Systemet har en oval dropletseparator med en fördunstarmatta i och via en turbin fördelar vattnet. En fläkt drar in luft genom gallren i sidan av enheten och genom den fuktiga förångningsmattan. Luften absorberar fukt innan den frigörs via öppningar längst upp i enheten efter att blivit optimalt befuktad.

Luftrening med befuktning

Defensor PH15 fungerar som befuktare och luftrenare, eftersom den avlägsnar förorenande ämnen från luften och levereras med olika filtermattor för sommar- eller vinteranvändning.

Enkel påfyllning av vattentanken

Vattentanken på 20 liter kan enkelt tas bort från den primära enheten, och eftersom den har hjul går den att dra till ett tvättställ i närheten i stället för att behöva bäras. Alternativt kan en plomberad vattenledning anslutas för enkel kontinuerlig drift.

Användarvänlig inställning med digital kontrollpanel

Maskinen har en digital kontrollpanel, integrerad hygrostat, programmerbar timer och knapplås. Valfri trådlös hygrostat finns också för noggrann fuktkontroll över ett stort område.

Funktioner och fördelar

  • Energibesparande befuktning med låga driftskostnader

  • Löstagbara vattentankar med hjul för enkel påfyllning

  • Hanterar fuktighetskontroll och luftrening

  • Digital kontrollpanel med integrerad hygrostat och timer

  • Kan plomberas för kontinuerlig drift

Behöver du hjälp med att välja rätt befuktare för ditt projekt?

Ångbefuktare, högtrycksbefuktare och andra luftbefuktare ...