28.05.2024

Condair samarbetar med Heidelberg på Drupa

Drupa: 28/05/24-07/06/24, Messe Düsseldorf, Tyskland, Condair hall 16, monter F31


Condair, specialist på tryckfuktning, kommer att ställa ut sina högtrycksfuktare i sin monter (H16, F31) på den kommande Drupa-mässan och kommer även att befukta Heidelbergs monter i hall 1.

Effektiv luftfuktighetskontroll är en avgörande faktor för att säkerställa produktivitet och kvalitet i tryckerier, och Condairs högtrycksfuktare har konsekvent upprätthållit luftfuktigheten i Heidelbergs Drupa-monter sedan 2004.

Rätt fuktighetsnivå i en tryckhall säkerställer att pappersdimensionerna förblir enhetliga och att fukt inte avdunstar från kanterna, vilket resulterar i bättre pressprestanda. Statisk elektricitet motverkas också genom att hålla en luftfuktighet på cirka 50%RH.

Högtrycksfuktaren ML från Condair består av en vattenbehandlings- och pumpstation som levererar vatten till en serie munstycken som är placerade runt det område som ska fuktas. En enda enhet kan leverera upp till 750 kg vatten per timme till en lokal och är idealisk för stora industriella tryckhallar.

Förutom att kunna se Condairs högtrycksfuktare i drift på Drupa, kommer besökarna också att kunna uppleva "Knowledge Lounge" i Condairs monter.

Här kan man välja mellan tre femminutersutbildningar där enskilda personer eller team kan lära sig vad som kan göras för att minska energikostnaderna med befuktning, hur man kan minska oron för service av befuktare eller hur befuktning kan skydda hälsan.


Tillbaka till nyhetsöversikten


Visit the Condair stand at Drupa 2024

'Relax and refresh' i Condair Knowledge Lounge i monter F31, H16

Läs mer om högtrycksbefuktning

Kontakta oss


Behöver du hjälp med att välja rätt befuktare för ditt projekt?

Se våra utvalda referenser...